Люблю..

Горшкова Юлия Сергеевна
Люблю я вітер!
Але не тому, що вільний, не тому, що він гуляє.
Я лиш люблю дивитись як цей вітер
Твоє волосся темне розвиває!
І сніг люблю!
Але це не тому, що його холод освіжає..
Люблю дивитись як цей сніг
Тобі на вії чорні опадає!
І сонце я люблю!
Але це не тому, що зігріває..
Люблю дивитись як його проміння
Зранку з твоїм обличчям грає!
Люблю на море я дивитись!
Бо воно глибоке, бо воно безкрає..
Бо колір його і бездонність
Очі твОї милі нагадає!
І літній дощ люблю!
Бо варто лиш долоні простягнути..
Й його краплинами, закривши очі,
Можна дотик твій відчути!
І ніжність вуст твоїх..
Неначе дотик пелюсток троянди
Така нестримна насолода смАку їх
Що цілувати їх готова я до ранку...