Хто ти?

Юлия Цвященко
Хто ти?
Мій черговий не фарт?
Незрозумілий рок?
А, може, долі жарт?
Або життя урок?

Хто я?
Не глянеш без жалю?
Таке собі наівноє дівча?
Твоє не перше де жавю?
І сум, і смуток, і печаль…

Хто ми?
На різних берегах
І хто у воду?..
Заважає страх:
Не знавши броду…