Вишенька

Татьяна Танько
***
Колискову пiсеньку, ненька заспiваэ?
Тихо скаже:"Вишенька моя пiдростаэ",
Мов ранкове сонечко, посмiхнеться донечка,
Ясний свiт  в вiконечцi донечка, донечка/2р.

***
Садами вишневими, виш*ю вишиванку,
Нехай носить матiнка, з вечора до ранку.
А в ii вiконечко заглядаэ сонечко,
Ясний свiт в вiконечц донечка, донечка/2р.


1998г.

* (э) - надо читать как (е)