Згадувать боляче

Виталинити
Згадувать боляче – тож, і не згадую
Очі твої як небо
Боляче думати, мріяти, марити
Сумно…про тебе.

Хмари і дощ. Вже немає неспокою
Того, коли поруч ти…
Маю із смутком, печаллю глибокою
Серце своє берегти.

Музика, жести, слова, фотографії
Все навкруги – всюди ти…
Маю рішуче, щоб більше не плакати
Тихо від тебе піти.