Поздравление с Новым годом - укр

Александр Журавский
Від серця ми тебе вітаєм,
З веселим Новорічним святом.
Від щирої душі бажаєм:
Завжди здоров’я крепке мати,
А разом з ним – велике щастя,
Веселі безтурботні дні.
Нехай від долі тобі дасться,
Усе що хочеш у житті.
Хай посмішка твоя чарівна,
Теплом у серці віддається,
А сміх, дзвінкий і мелодійний,
Мов пісня соловейка ллється.
І хай душа твоя тендітна,
Квітне все більше з кожним днем,
А в серці твоїм вогник світлий,
Горить палаючим вогнем.

(25.12.2002)