Поздравление с Новым годом - укр

Александр Журавский
Ми хочем тебе привітати,
Від серця щирого й душі
Із світлим Новорічним святом,
І щоб завжди в тебе були:
Міцне здоров'я - немов скеля,
Велике щастя - як Земля,
Привітною була оселя
І радістю була сім'я.
Нехай шляхи твої життєві
Завжди будуть світлі і прямі,
На зустріч люди йдуть веселі
І оминають люди злі.

(31.12.2001)