Поздравление с Днем Рождения - укр

Александр Журавский
Поздоровлення з днем народження

Із цим святковим світлим днем
Ми хочем тебе привітати
Від серця щирого й душі.
А також хочем побажати:
Кохання, радощів, добра,
Усіх благ земних і днів веселих,
Хай сяє усмішка твоя
І повен буде щастя келех.

Нехай упродовж всього життя
Тобі завжди пташки співають,
А шлях твій, сповнений добра,
Тернисті стежки обминає.
Нехай тепло твоє в душі
Всі крижі злі й льоди розтопить,
А серце променем своїм
Коханий промінь серця зловить.

Нехай завжди ваші серця
Незгасним вогником палають,
А всі незлагоди життя
Далеким шляхом обминають.
Нехай великий теплий дім
Перед тобою двері вчинить
І хай  дарує щастя він 
Тому, хто щастя сильно цінить.