Розбите серце

Виталинити
Розбите серце …навік…
Я ні про що не благаю більше….
Так лине день, наче рік…
Я хочу біль заховати в тиші…

Була надія…і вмить
вона розтанула…як сніжинка
Розбите серце…болить…
А по щоці - як завжди – сльозинка…

Я розумію…тебе розумію…
І не тримаю ні зла, ні образи
Та чи убити любов зумію?
Напевне зможу…із Богом разом.