Я в д тебе сховаю сльози

Виталинити
Я від тебе сховаю сльози,
І не буду, як тінь мовчати.
Я поплачу потім, в дорозі
І пізніше буду страждати.

Мені байдуже: біль чи втома
Холод, дощ, чи й осіння злива…
Я не буду сидіти вдома
Лише поруч буду щаслива.

Мені байдуже: сміх чи розмова
Стану тінню твоєю радо
Я не хочу теплого слова…
Я не хочу чиєїсь поради…

Не повинна тебе любити
І чекати від тебе любові…
Просто хочу цей день прожити
Хоч-би як, але поруч з тобою..!