Чую тебе...

Виталинити
Чую тебе в осінньому листі
Бачу тебе в осінньому небі
Хочу…щоб поруч був ти…
Віриш? Не можу без тебе….

Місяць у небі повний, ясний
Світить в вікно моє цілу ніч
Бажання єдине ніяк не згасне:
Побути з тобою віч-на-віч.

Сумую без тебе цілу вічність
Сумую без тебе кожну мить
Не плачу. Не буду! Ховаю сльози…
А серце, ти знаєш, ..так болить..