Веч р останн й...

Виталинити
Вечір останній…
Вечір осінній…
Небо не плаче, та хмуриться все-ж
Щастя минає…воно не без меж.

Гірка година…
Зустріч єдина..
Вмить  промайнула…прощання слова
Я їх не чула…та була німа.

Погляд холодний
Дотик жаданий
Тихо…спокійно, тривожно навкруг…
Що ж…прощавай. Мій коханий. …Друг…?..

Вечір останній
Вечір осінній
Місто улюблене. Місце святе.
Сумно і боляче. Серце пусте…