Гламуровому Засранцю 28. 04

Евгений Мотурнак
Скільки років поспіль вже палає
Серце в грудях, і душа тремтить,
І знаходить правду, і втрачає
Істину в одну єдину мить.

Скільки років в пошуках ґламуру
Починає з чистого листа
Ця незгасна фенікса натура
З необачним поглядом Христа.