Дощове кладовище

Сидивик
Очі тухнуть, мов лампадка
Сірий день, чиясь труна
Брудний дяпчик грушить водку
На могілці, із горла

Алкотреш зітре обличчя
З памьяті моїх думок
Та не згаснуть сновидіння
світла миті, у тінь крок

День згасає, все тьмяніє
Вулиці накрив туман
І ліхтар так дивно сяє
Мрій – заблуканих оман

Пиво ллеться у калюжі
Кров стікає мов вино
І мені чомусь так сумно
Скулю мантру «Я не зло»
Sidi 28/01/08