Я був у тебе вдома, Рома

Демон Зима
Я був у тебе вдома, Рома, був у тебе вдома
Зі мною в тебе вдома майже трапилася кома
Тобі б потиснув руку дуже міцно сам Джакома
Якби йому було відомо, що в тебе вдома...
Що в тебе вдома, Рома, десь пів-дома траходрома
Ніяких більше меблів в тебе, бля, немає вдома
За винятком большого шифонєра та ще крісла
Та двох стільців, ну звісно
В одному кріслі
Усім твоїм кєнтам то буде дуже дуже тісно.

Приспів:
Рома – чувак! Рома – чувак, чувак, чувак, єе!
Рома – чувак! Рома – чувак! Ага! Ага! Є!
Рома – чувак! Рома – чувак, чувак, чувак, єе!
Рома – чувак! Чувак!.. Мужик!

Я був у тебе вдома, Рома, був у тебе вдома
Ти забивав солому, а я пив текілу з ромом
Прийшли до тями днями. Де ми? Хто ми? Рік потому
Отето нефігово, Рома, погуляли вдома.
Я більше в тебе вдома, Рома, не гуляю, сорі
Бо може мені хочеться іще побуть на морі
Або знайти роботу чи можливо одружитись
А в тебе вдома, Рома, можна спитись і скуритись
І плісенню покритись
Якщо тиждень десь не митись.

Приспів.

(это, как вы поняли, текст песни, дэмка здесь:
http://vkontakte.ru/club17905889)