Гаряче

Кольорова
Скоро буде цунамі, проте вони ще не знають..
Гадаючи, що весна буде мила, нам «зелений» вмикають.
Тобі байдуже на ті її благання та погрози…
Бо навіть серце вже не становить серйозної загрози.
Тільки уяви: усюди гаряче…кричить сигналізація…
Їх пристрасть не іде в зрівняння…то слабка вібрація.
А після ані сліз, ні дурнуватих посмішок … лише щасливі очі,
Надія, на такі ж прекрасні всі наступні наші ночі.