гуждой

Абзэндр
крепутая мурцуя фаптыня
мапаронку перхача в пушпу
рапразея сыкароунынкой
дрюхперчу дрюхперчу дрюхперчу

аправальжа жапронцую весду
супаточа  чепварою мнЁйс
яравачу марфуною хредней
пеперваля перпелю гуждой