Нiч надii... дебют украiнською

Ирина Фильо
Зійди до мене ніч надії,
Яскравим полум'ям зійди,
Нехай минаються ті мрії,
Якими я жила завжди.

Нехай потонуть до світанку
Вчорашнє горе та думки
Про тебе...Щоби я до ранку
Забула все, чим мріяв ти.

Для чого знов і знов гортати
Минулі щастя сторінки,
-Лише тебе ніколи не кохати,
Надії ніч, благаю поможи!