Перебираю чётки

Степаненко Василь
*
Перебираю чотки
І під ніс
Бубню собі не заповіді
Справжні,
А істинне ім’я твоє: “любов”.

*
Перебираю чётки
И под нос
Бормочу не заповеди
Настоящие,
А истинное твоё имя: “любовь”.