Про мера

Жора Любодухов
              Про мера
Мусорка стоїть у дворі в нас,
А біля неї там лежить ще кучка.
Коли той мер прийде до нас?
Він як та хвора жучка, засів у себе в будці
І тихо там живе, і тихо чути в будні
По телевізору, що він все може,
Що добро переможе, що буде в нас порядок.
Але ми знаємо, що все не так,
Бо вчора в нас каналізацію прорвало,
Води налилося чимало. Ми мера
Довго не чекали, ми всі усе чудово знали,
Що він іде, але до нас він не дійде.
І ми разом взялись, знайшли сантехніка,
Склались, і все тепер працює,
А мер той хай жирує, він дожирається,
Що вмре та більше горя не зведе