Je weet...

Тарьяна
mijn lippen
bewegen langzaam,
strelen  zachtjes ..
jouw lichaam,

van onder
naar boven,
van vinger
naar teen
ik tril van...
gedachten,

ik mis je ,
meteen…

mijn ziel is
als vogel,
mijn hart is
koud en heet,
je liefde,  je handen…


ik mis je,
je weet…