Constant...

Тарьяна
constant...
ben ik in trance met jou…
gevoel, geluk, en tederheid
je bent voor mij
apart...
special...
een wonder…

meer…

en elke kus van jou
gaat een duizend keer... geen en weer
door mijn hart