Абяцанне

Елена Бизюк
Абяцаю - к табе прылячу,
Абяцаю, што разам з табою
Будзем мы, дараваць я хачу
Шчасця мора і мора спакою.
Не трымай, адпусці, я вярнуся,
Паплутаўшы па свету, к табе,
Ціхі смутак забудь, не турбуйся,
І адбудзецца дзіва не ў сне.
Я дарую каханне - гэта шчасця прамень...
Ціхі жаль раставання...
Не хапае мяне?..
Пачакай, я прыеду,вярнуся,
Ты дзьвярэй толькі не зачыняй,
І адчуеш аднойчы на вуснах
Пацалунак мой...
Не забывай.