Як менi ти рiдна... Фет А. А. Чудная картина...

Роман Коломиец
   Переспів               

 Як мені ти рідна
 Диво-дивина -
 Біле поле рівне,
 Повная руна.

 Неба світла велич,
 Сріблом грає лід,
 Сніг під ноги стелить
 Одинокий слід.

 


Фет А.А.   "Чудная картина..."

Чудная картина,
Как ты мне родна:
Белая равнина,
Полная луна,

Свет небес высоких,
И блестящий снег,
И саней далеких
Одинокий бег.

1842