Б лий леб дь птах - птах кохання

Мария Мишанина
Білий лебідь - птах кохання.
Символ вірності, краси.
Символ щирого зізнання
І дівочої сльози.

До серця кожного він прилетить,
І будуть це найкращії хвилини.
Бо прийде час - кохання відлетить
У невідомії, далекії країни.

І вже не вернеться ніколи.
Не приголубить білим, чарівним крилом.
Залишуться лиш спогади у зламаної долі...
Дощ за прозорим, як вода, вікном.