Не знаех... че може така...

Мария Магдалена Костадинова
МУЗИКА
CHRIS SPHEERIS - Carino


Не знаех...
че може така...
от сърце и душа
с мисли бели
без глас
мъж жена да обича...
и от нежност
с думи...сълзи
пред Бог и съдбата
до болка
в любов да се врича...

не знаех,
че може така...
в очи със цвят на дъжд
да се влюбиш,
за миг
да поискаш във тях
завинаги
да потънеш,
а не знаеше ли
мили мой,
че тези тъжни очи...

цвета на болката носят...

======================


иллюстрация из Интернета...