Рiднiй школi

Мария Мишанина
Моя школа - це не просто установа.
В нiй панує мир, i спокій, i тепло.
Я вертатимусь сюди обов'язково,
Що б зi мною в світі не було!

Школа бо - то другая хатина,
Люди в ній - усі моя родина.
Вчителям низенько уклонюся я!
Знайте, що ви теж - моя сім'я.