Евгению Рудащевскому эпиграмма

Александр Голенко
***
Евгений Рудащевский

     I want to get a Nobel price!
     O help me,help me Jesus Christ.

     I want to get a million bucks!
     I will repeat:"In God we trust"
* * *
Эпиграмма.

Не даёт покоя Евгению
Хорошая Нобеля премия,
Скромности не занимать у вас-
I shall not repeat:"In God we trust".
* * *