Грях

Весела Йосифова
Една любов ми отряза косите отдавна.
А днес така ме изгарят очите на мъж.
И пия вино от гореща чаша – ръцете му.
Изпих го със страховете, които ме давеха.
Жадно, на едри глътки.

Една любов се стича по тялото ми.
И така ме жарят ръцете на мъж.
Младо вино, в гореща чаша –
преизподнята е пламнала.
И ми е катранено пред очите от теб.