Скандално съм истинска

Весела Йосифова
Такава,
такава ми е съдбата -
скандално съм хубава.
До мене е винаги Раят,
а аз съм в душата ти Адът.
Без мен си мъжът,
който винаги плаче,
а с мен си -
като в мъглявините
на Андромеда.
Тревожна усмивка
за теб съм,
но сам -
си букетче
от сухи цветя.
Сложи си сълзата ми
в твойта усмивка
и ще париш от щастие.
Скандално,
скандално съм истинска,
греховно оплитам те
с въжета от стихове.
Скъпи,
танцувай с блондинка.
А аз ще танцувам с брюнет.
Бейби, тази вечер ти изгоря! :))