Её величество

Андрей Никаноров
Её величество кровь с молоком
Не только золото молчит пень-пнём
Её величество кровь с молоком
Снимает шкуру день за днём.

Хочу забросить о любви ей жребием
Но должен накачаться заживо вином
Её величество кровь с молоком
Однажды сделаю тебя моим же рудником, ей-ей.
Однажды сделаю тебя моим же  рудником

Her Majesty Beatles Abbey Road 1969

Her majesty's a pretty nice girl
But she doesn't have a lot to say
Her majesty's a pretty nice girl
But she changes from day to day

I wanna tell her that I love her a lot
But I gotta get a bellyful of wine
Her majesty's a pretty nice girl
Someday I'm gonna make her mine oh yeah
Someday I'm gonna make her mine