И няма вече Лирически герои

Весела Йосифова
В тази приказка толкова бяла
аз съм цветната
във очите на мъж
изгряла любов,
а той е моята
невероятно красива
женска сила
и
мощ!

В тази приказка толкова нежна
той е песен,
от душата му
блика мелодия,
а аз съм бял стих.
И няма вече
Лирически герои -
само
Ти и Аз
сме,
Любов!