Ще був Союз тодi...

Анна Лекомт
Ми в Україні народились і зростали.
На Рівненщині - в казці лісовій!
І навіть в закладі одному ми навчались,
І на заняття йшли по вулиці одній.

Ще був Союз тоді великий і могутній!
Неначе птахи,ми по світі розлетілись.
Не турбувалися:яке воно,майбутнє?
Та зник Союз.Народи розділились.

Між нами вже не тільки кілометри.
Вже візи й митниці,і лінії кордонів.
А ми зустрілися з тобою в інтернеті,
Немов дві ластівки - безкрилі і бездомні.

Бо так далеко в світ ми залетіли!
Нас доля одинакова спіткала.
В душі моїй одразу потепліло,
Коли мене сестрою ти назвала.

Нам дав Господь обом по два синочки,
Й онуків дав,й господарів у хату.
Біжить життя тихесеньким струмочком.
Нехай біжить,не варто зупиняти!

Моя Любавушка!Мій лагідний В"юночок!
Здорова будь!Щоб все в житті збулося!
І в Україні - краї вишитих сорочок
З тобою нам зустрітись довелося!