Давеча

Андрей Никаноров
Давеча не печалилась моя душа
Поселилась в ней теперь тоска
Но верю,было давеча.

Как могла уйти
Что хотела тем сказать.
Что сказал,прости
Давеча б вернуть опять.

Как-то вдруг вполовину мне очерчен круг
Тень свисает надо мной вокруг
О,давеча приходит вдруг.

Как могла уйти
Что хотела тем сказать.
Что сказал,прости
Давеча б вернуть опять.

Давеча поиграли мы влюбовь слегка
А теперь потушена свеча
Но верю,было давеча.

 John Lennon - Paul McCartney
       YESTERDAY

       Yesterday,
All my troubles seemed so far away,
Now it looks as though they're here to stay,
Oh, I believe in Yesterday.

       Suddenly,
I'm not half the man I used to be.
There's a shadow hanging over me,
Oh, Yesterday, came suddenly.

Why she had to go, I don't know, she wouldn't say.
I said something wrong, now I long for Yesterday.

       Yesterday
Love was such an easy game to play,
Now I need a place to hide away,
Oh, I believe in Yesterday.

Why she had to go, I don't know, she wouldn't say.
I said something wrong, now I long for Yesterday.

       Yesterday
Love was such an easy game to play,
Now I need a place to hide away,
Oh, I believe in Yesterday.

       Mm mm mm
       In Yesterday.