Мондъягод Лунный Яд

Андрей Никаноров
Я  сидел на мансарде,
В фортепьян сунув нос.
Лабал ветер скрипучью кантату.
Как прибил меня выстрелом вражий понос,
Испускающий саунд томата.

Кетчуп(кетчуп)
Помидоры(помидоры)
Не шевели позади.

Когда шелест крысиный возник вдруг
По жилам-на нервах пульс вен.
Мой фортепьяно так завыражался,чтоб крыс напеть рефрен.

Так стоймя с кИшками в узелок
Я вперял ужасающий взгляд
На двух салаг,что схоронились в бочку
Сосать мондьягод лунный яд.

Знаю я, мой банан будет старше всего,
Мои волосы -с путан беретта.
Когда скину пижаму,бьёт по почкам чумой,
Не сложу соль письма на куплеты

Лови(лови)
Кош-котятки(кош-котятки)
Не оставляй позади.

Мондъягод Лунный Яд

Мондъягод Лунный Яд

MONKBERRY MOON DELIGHT From Wings "Ram"

So I sat in the attic,

A piano at my nose,

And the wind played a dreadful cantata (cantata...).

Sore was I from the crack of an enemys hose,

And the horrible sound of tomato (tomato...).



Ketchup (ketchup)

Soup and puree (soup and puree),

Dont get left behind (get left behind)...



When a rattle of rats had awoken,

The sinews, the nerves and the veins.

My piano was boldly outspoken, in attempts to repeat its refrain.



So I stood with a knot in my stomach,

And I gazed at that terrible sight

Of two youngsters concealed in a barrel,

Sucking monkberry moon delight.



Monkberry moon delight,

Monkberry moon delight.



Well, I know my banana is older than the rest,

And my hair is a tangled beretta.

When I leave my pajamas to billy budapest,

And I dont get the gist of your letter (your letter...).



Catch up! (catch up),

Cats and kittens (cats and kittens),

Dont get left behind (get left behind)...



Monkberry moon delight...

Monkberry moon delight...