Слава Укра н

Мария Мишанина
Доля українців
Була нелегкою.
Але попри все
Вони йшли до бою!

Згадати хоч би турків -
Бусурменів клятих!
Вони нападали,
А ми їх долали.

Подолали панство,
Неволю жахливу.
Пройшли ми козацтво,
Спасли Україну.

Зараз Україна -
Держава велика.
Ми є - патріоти,
Не знаємо лиха!