Подорож до мами

Анна Лекомт
Знову я мандрую в Україну,
Де моя матуся ще живе,
Де батьківський дім і брат єдиний.
Знов туди душа моя пливе.

Грудень місяць.Снігу ще немає.
Сонця теж,втомилося світить.
Серце тільки думка зігріває:
Скоро зустріч!Найсолодша мить!

Зустріч з мамою і братом найдорожчим,
Що завжди чекають на мене.
Господи!Даруй моїм хорошим
Захист твій.Хай горе їх мине!