Tom Tailor

Михаил Сергеевич Щербаков
Tom Tailor, man,
But who are you
I Saw it between two lights!
I said him parents about Ben,
Go out our lifes.
But There Is A real Shit,
Who knows, but what about,
I Put it down like a shift,
My friend pleace look around!
(17.02) 16:40