Урок зарубiжноi лiтератури

Мария Мишанина
Не можу навіть уявити,
Як отакий роман створити!
Тут все: історія, життя,
Любов, спокуса, майбуття...

Чарівна, ніжна Есмеральда!
Як їй хотілося кохання!
Та Квазимодо їй бридкий,
Не має жодних він надій!

А втім Горбун без маяття
За дівчину віддасть життя.
Хай він каліка і ущербний,
Зате душею - дуже щедрий!

Продовжим зараз ми урок...
Ще кілька нових сторінок.
Нехай героям пощастить -
За них у нас душа болить!