Нехай

Ангелочек В Ночи
Нехай живе любов в твоєму сердці,
В твоїх віршах уже вона живе,
Нехай в любові сердце твоє б"ється,
Любов"ю повнеться усе, що в тебе є.

Ти пишеш гарні врші, вони щирі,
В них багато ніжності й тепла,
Нехай тебе удача не покине,
Бажаю щастя, ніжності й добра.

Рецензия на одно из произведений авторов стихи.ру