Влюблённость. Танка

Георгий Тележко
В маленькой капле
Мир отражается вновь,
В нём проживает
Милое счастье моё.
Умираю от жажды


The smallest of drops
Reflects the world once again,
It lives in this world,
My dearest happiness.
I'm dying of thirst