почуття

Горшкова Юлия Сергеевна
Скажу «Люблю!» Тобі…
Та ні, не те. Щось інше я до тебе відчуваю.
Скажу «Обожнюю!» Воно?
Ні. Знов не те. Чогось у цьому слові так не вистачає..
Скажу «Чекаю!» Може це?
Можливо в цьому слові так багато почуття?
Ні. Й його замало.
Не можу підібрати слово я.
Невже у словнику не вистачає?
Чи то вже я не можу підібрати слів,
Щоб висловити все, що відчуваю,
Щоб запірнути в хвилю почуттів.
І ось, тебе я бачу, йдеш до мене,
 А я, хвилюючись, все забуваю..
Та, зазирнувши, в очі рідні,
Вимовлюю я просто «Я кохаю!»