Валентинка

Татьяна Левицкая
Валентинку на свято тобі подарую,
я у вигляді серця віночок сплету.
Білокрилою горлицею заворкую
І з тобою у синю блакить полечу.

Я без тебе, коханий, як море без суші.
Ми крокуємо поряд по ниві життя!
Хай, Святий Валентин всі закохані душі
на любов щиру благословляє буття!!!