Символ Укра ни

Мария Мишанина
Двокольровий прапор -
Символ України.
Він усім відомий,
А для нас - єдиний.

Блакитнява стрічка -
То є чисте небо.
Синє, наче річка -
Іншого не треба

А от жовта смуга -
Золота пшениця,
Що під мирним небом
Зріє, колоситься.

Отакий наш прапор -
Символ України.
Оберег і гордість
Кожної родини!