Моя Батькiвщина

Мария Мишанина
Перше слово - мама,
Друге слово -тато,
Третє -Батьківщина,
Вчилась я читати.

Наша Батьківщина - то поля безкраї,
На яких пшениця щедро визріває.
То степи та доли, гори і рівнини,
То стрімкі потоки і смереки сині.

Це й Дніпро могутній,
Вславлений піснями,
Й синє-синє море,
Синє до нестями!

Наша Україна рідна,
Наче мати.
Слово "Батьківщина" -
Вчилась я читати...