По мотивам Эдварда Лира. Лимерик 5

Колесникова Наталья
Как-то раз джентльмен из Девера
Пробежался по полю клевера.
Туча пчёл поднялась,
За нахала взялась,
Стрекача дал до самого Девера.


There was an Old Person of Dover,
Who rushed through a field of blue Clover;
But some very large bees,
Stung his nose and his knees,
So wery soon went back to Dover