Post Scriptum

Катерина Снежная
..............Yours sincerely,
..............million of kisses.
..............Bye-Bye!

P.S.    Two words – “truely” and “madly”, -  remember?
         Oh, my sweetheart, while seeking me there in July
         don’t forget, I'm waiting for you in December.