Эдвард Лир. Лимерик 2. Жил да был старичок из О ОН

Колесникова Наталья
Жил да был старичок из О'ОН.
Он, представьте, упал в бульон!
Повар маху не дал -
Ситом ловко поймал...
Будет жить старичок из О'ОН


There was an Old man of the North.
Who fell into a basin of broth;
But a laudable cook,
Fished him out with a hook,
Which saved that Old man of the North