До 70- р1ччя Володимира Висоцького

Геннадий Сивак
До 70- річчя Володимира
Висоцького.

Роки відстукує годинник,
Біжить вперед скажений час,
Вдивляємось в минуле пильно,
Бо майбуття турбує нас.

Ми жили поруч, без спокою,
Йшли до єдиної мети,
Був грізний цензор за спиною,
Серед подій біг пеклом ти…

В той час  вуста твої правдиві,
Збирали люд біля вікон,
У Києві і Тель – Авіві
Любили хриплий баритон.

Чекали завжди в Магадані,
В Афгані, та на Соловках,
На незалежному майдані,
Бо розчиняв твій голос страх…

Бажаний гість. Людина Світу,
Пророк великий, хоч сумний,
А струни твого Заповіту
Призначені Землі святій.

Лишилась пам’ять разом  з нами,
Ти досі серед нас живий,
Стоїш на скелі, над вітрами,
І рвешся як раніше в бій…

25 липня 2007 року.
Автор Геннадій  Сівак.