Там де явiр у долинi

Серёга Осень
Там де явір у долині сонечко шанує -
Там козачка молодая козака цiлує.
Очі карі, стан івовий, як та нічка коси -
Ох дівчина чорнобрива - зоряні покоси.

А козак за Україну у гори подався -
Там вiн з волей та браттями духом поєднався.
Ой не плач дівчина мила - шукає вiн свободу -
Козак рідній Україні, щастя для народу.

Там де явір у долині вітерець хuтає -
Там козачка молодая козака чекає.
- Ой прийди мій наречений - щастя наше в долі -
Що дитину колиcає біля хати в полi.

Тай жнива вже всi поспіли, година  їх
збирати -
Україні дамо хліба, бо вона нам матір.
Хай братu з тобою прийдуть - посадимо
до столу.
-Частка наша -Щастя ближнім, що живуть
навколо.

Там де явір у долині сонечко шанує -
Там козачка молодая козака цiлує.
Козаченько - любий  муже - в дітях
Україна -
В очах карuх нашой доні, в щирiм серцi сина.

2006 - 09.