Нуль-нуль годин

Аня Дикая
Срібло
Над світом розілляв
Політ віддалених зірок.
Відлік
Почався від нуля.
Непевний перший стрілок крок.

Вище
Найлегших сонних хмар
Бринить остання нота дня.
Тишу
Дарує світ примар
І тінь забутого знання

Впала
Крізь пальці білих рук
На чорне тло землі.
Мало
Тобі пекельних мук
Чи мало зла тобі?

4.09.2006